Najčešće postavljana pitanja

Odgovori na sva vaša pitanja

Pozovite nas putem telefona, kontaktirajte putem društvenih mreža ili mejla i zakažite besplatno testiranje. Nakon testa putem kog se pouzdano utvrđuje vaš nivo znanja, bićete raspoređeni u odgovarajuću grupu.
Nastava se izvodi u popodnevnim terminima (mada ima grupa koje pohađaju časove u prepodnevnim terminima), radnim danima, kao i vikendom. Trudimo se da vreme svojih časova uskladimo sa svojim polaznicima i njihovim obavezama.
Ukoliko smatrate da je neki nivo lak ili težak za vas, svakako je neophodno da se pre toga posavetujete sa svojim profesorom koji će vas nakon toga prebaciti u onu koja vam više odgovara.
Maksimalan broj polaznika zavisi od vrste kursa koji pohađate. Ukoliko je u pitanju opšti kurs maksimalan broj učenika je 8, dok je na konverzacijskim kursevima 6 polaznika, jer nam je cilj da svaki polaznik dobije svoje vreme na času i da broj polaznika bude odgovarajući za aktivnosti koje se na časovima izvode.
Naravno. Ukoliko iz bilo kog razloga smatrate da Vam je potreban dopunski čas da biste gradivo dodatno savladali, Speechland Vam nudi i ovu mogućnost. U pitanju je čas 1 na 1 koji se dodatno naplaćuje i u ekvivalentnom je odnosu jednog dvočasa.
Da. Nakon završenog kursa polaznici polažu završni test i dobijaju sertifikat o završenom kursu.
Sertifikat dobijen u našoj školi možete iskoristiti kao validan dokument pri konkurisanju za posao u našoj zemlji.
U slučaju da polaznik izostane iz svojih privatnih razloga sa određenih časova nadoknada se ne vrši.
Naš tim radi po najsavremenijim metodama kombinujući udžbenike svetskih izdavača i konverzacijski metod koji se pokazao kao najefikasniji u savladavanju jezičkih veština.
Morate razumeti da je učenje jezika trajan proces i da rezultati ne mogu biti brzi i ostvareni samo uz pohađanje časova. Neophodno je da učite i kod kuće, vežbate i radite domaće zadatke. Što se više bavite jezikom, to će i napredak biti brži.
Call Now Button